به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کوثری به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: با توجه به اینکه مسئله و اولویت اول کشور اقتصاد است، لذا بحث رونق تولید، پشتیبانی ها و رفع موانع به عنوان محور فعالیت جدید می تواند هم مشکلات معیشتی را کاهش دهد، هم مشکل اشتغال را برطرف کند و هم بی نیازی کشور از بین بیگانگان و دشمنان را تامین کند لذا می طلبد بخش های مختلف جامعه اعم از دولتی، خصوصی، رسانه ای، سازمان های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم توجه ویژه ای براین تحقق این ضرورت داشته باشند.
وی در ادامه درباره حوزه فعالیت های سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی به عنوان مهمترین نهاد اطلاعاتی کشور و "چشم و گوش و قوه عاقله نظام" مبتنی بر منویات و اوامر امام راحل و مقام معظم رهبری و براساس شرع، قانون و اخلاق در راستای تامین امنیت و منافع ملی ماموریت های مختلفی بر عهده دارد.
کوثری تصریح کرد: صیانت از ارزشهای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، اتخاذ تمهیدات و استراتژیهای متناسب با تهدیدات کشور، مقابله با جریانات و گروهک های تکفیری-تروریستی، معاندین و معارضین، اطلاعرسانی و هشداردهی و ممانعت از غافلگیری ملی و استانی، مدیریت بحران های امنیتی کشور با همکاری سایر نهادها و ارکان امنیتی، مقابله با مفاسد کلان اقتصادی، شناسایی و مقابله با جاسوسان و شبکه های جاسوسی از جمله مهم ترین وظایف این نهاد است که با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش و پیگیری شبانهروزی همکاران بنده در اداره کل و ادارات شهرستان ها، بخش عمده ماموریتها و وظایف محقق شده است.
انجام ۲۷۰ مورد عملیات علیه باندهای شرارت و قاچاق کلان مواد مخدر
رییس جامعه اطلاعاتی استان کرمان با اشاره به عملکرد این حوزه بیان کرد: در حوزه های برخوردی و عملیاتی در ابعاد مختلف طی سال گذشته با پیگیری های صورت گرفته اقدامات متنوع و مختلفی در سطح استان انجام شده و در بعد اقتصادی ۲۵ فقره اقدام علیه مفسدین و اخلالگران اقتصادی و در حوزه های امنیتی و خارجی بیش از ۲۷۰ مورد عملیات علیه باندهای شرارت و قاچاق کلان مواد مخدر، عوامل اصلی ناامنی مرتبطین گروه های معاند و تروریستی، جاسوسان و مرتبطین سرویسهای اطلاعاتی دشمن صورت گرفته که منجر به دستگیری تعدادی از مجرمین، انهدام باندهای ضد امنیتی و کشف و ضبط اقلام مربوطه شده است.
وی با اشاره به اینکه با مجاهدتهای خاموش همکاران بنده در اداره کل اطلاعات استان کرمان مجموع اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف روند رو به رشدی داشته، افزود: در برخی از حوزهها مانند ضربه به بنیه مالی باندهای شرارت و ترانزیت مسلحانه موادمخدر و ضربه به فعالیت های سرویسهای اطلاعاتی بیگانه رشد چند برابری داشته است.
کوثری بیان کرد: رویکرد اصلی تشکیلات اطلاعاتی اشراف، پیشگیری، صیانت و مدیریت است اما در قبال بروز تهدیدات امنیتی فعالیت های اقدامی نیز به صورت جدی در دستور کار قرار دارد. در همین راستا اداره کل اطلاعات استان کرمان در یک سال گذشته اقدامات مهم و برجسته ای را در حوزه های مختلف امنیتی، اقتصادی، و ... انجام داده که ضربه به ده ها باندش اشرار و مواد مخدر و قاچاق سلاح و مهمات، شناسایی و دستگیری ده ها نفر از عوامل و مرتبطین گروه های معاند و تروریستی، شناسایی و دستگیری تعدادی از جاسوسان و مرتبطین سرویسهای اطلاعاتی، برخورد با مفسدین و عوامل اخلالگر در حوزههای مختلف اقتصادی(ارتشاء، تبانی، احتکار، قاچاق، شرکت های هرمی، حواله های ارزی، فرار مالیاتی، زمینخواری و ...) در استان و دستگیری تعداد قابل توجهی از آنها از مهمترین این اقدامات بوده و مسئولیت پیگیری آنها با جدیت از سوی این اداره کل در دستور کار قرار داشته است.
خنثی سازی عملیات تروریستی در یکی از شهرستان های استان کرمان
وی در پاسخ به این سئوال که طی یک سال گذشته چند عملیات تروریستی در استان کرمان کشف و خنثی شده؟ تصریح کرد: در سال ۹۹ برحسب رصدهای اطلاعاتی تعدادی از سرویس های اطلاعاتی متخاصم و گروههای تروریستی به صورت جدی با طراحی و پیشبرد اهداف تروریستی درصدد ایجاد ناامنی و خدشه به امنیت استان کرمان بودند که مصادیق و نمونه های آن ها موجود است اما با اشراف اطلاعاتی مناسب اداره کل اطلاعات از اجرایی شدن آنها جلوگیری شده است؛ به عنوان نمونه یکی از عناصر تکفیری وابسته به گروهک تروریستی داعش که قصد داشت در اجتماعات تاسوعا و عاشورای حسینی به روش جاسازی مواد منفجره در محل تجمع عزاداران در یکی از شهرستانها عملیات تروریستی انجام دهد که قبل از انجام هرگونه اقدام تروریستی توسط این اداره کل دستگیر شد.
مدیرکل اطلاعات استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش درباره قاچاق به ویژه قاچاق انسان و معضلاتی که در استان ایجاد شده، گفت: با توجه به حجم بالای تقاضای ورود به ایران، بخش زیادی از اتباع افغانستان توسط باندهای قاچاق انسان به داخل کشور منتقل می شوند که این مسئله امنیت استان را تحت الشعاع قرار داده است. یکی از مسائل مربوط به قاچاق انسان سرعت های سرسام آور قاچاقبران و بروز تصادفات مرگبار ناشی از آن است که موجب آزار و اذیت و رعب و وحشت رانندگان و افراد عبوری، ایجاد خسارت های جانی و مالی، ناامنی جادهای و نارضایتی های مردمی شده و علاوه بر این منجر به افزایش تعداد فوتی ها و تحمیل هزینه های گزاف به مراکز درمانی استان شده است.
وی افزود: از مهمترین راهکارهای موثر برای برخورد با این معضل اشراف لازم بر مبادی مرزی، سرباندها، قاچاقبران، خوابگاه داران، جاعلین اسناد هویتی و ... است.
کوثری تصریح کرد: برطرف کردن خلاءهای قانونی پدیده قاچاق انسان، تشدید مجازات عوامل دخیل، ضرورت فرهنگ سازی و افزایش آگاهی مردم در خصوص نحوه تعامل با اتباع بیگانه، برخورد قاطع با به کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز، برخورد جدی با صاحبان خودروهای حامل اتباع، افزایش هماهنگی، همکاری و هم افزایی دستگاه های مرتبط و تامین نیازمندی آنها از دیگر راهکارهای حل این مشکلات است که این اقدامات در دستور کار دستگاههای مسئول قرار دارد.
نظر شما